donderdag 26 mei 2011

Chanel handtas wordt investering

Kort Nieuwsbericht


“Mensen willen graag geld uitgeven aan iets tijdloos. Het is een investering en vaak wordt zo’n tas doorgegeven van moeder op dochter", zegt Marika Van Es.

Karl Lagerfeld nam de handtas 2.55 van Chanel opnieuw in productie sinds 2005. Op haar 50ste verjaardag werd ze gedoopt tot de Chanel Reissue 2.55. De kwaliteit van Chanel is duurzaam daarom geeft het modehuis een levenslange garantie. “Elke tas heeft een eigen serienummer dat geregistreerd staat. Dit is ook het echtheidcertificaat zodat je zeker bent dat je een echte handtas gekocht hebt”, zegt Marika Van Es van SN3 te Frankrijklei in Antwerpen.
Vrouwen hebben heel wat geld over voor een Chanelhandtas. Op het moment kost een Chanel tussen de 2000 en 2700 euro. Daarboven komt nog dat de marktprijs grillig is. Sta je op een wachtlijst van zeven maanden dan kan je verwachten dat er nog een smak geld bovenop komt. “Mensen willen graag geld uitgeven aan iets tijdloos. Het is een investering en vaak wordt zo’n tas doorgegeven van moeder op dochter.”
Tegenwoordig is ze de It bag in de handtassenwereld. Grote namen zoals Lily Allen, Blake Lively en Paris Hilton dragen ze graag. “Celebrities krijgen ze vaak gratis. Voor vele mensen is dat de stap om ook een Chanel handtas aan te schaffen.” Toch is er in de modewereld iets merkwaardigs bezig. Er is namelijk een groot tekort aan deze kwaliteitsvolle maar vooral dure handtassen. De wachtlijsten lopen op tot zeven maanden. Een vrouw moet heel wat geduld hebben om zo’n handtas te bemachtigen. Verbaasd? Niet als je weet dat er zes mensen nodig zijn die elk tien uur bezig zijn om de tas te maken. Andere merken blijven staan daarom kunnen we spreken van een echte hype.

Creative Commons Licentie
Dit werk is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland licentie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers